meet the band

Laura - voce - canta in secret dintotdeauna si, de cand e solista Remarkers, face show si in public.
Masterul in Stiinte Economice i-a adus revelatia ca singurul job in care s-ar putea vedea intr-o corporatie e cel de entertainer, mai ales din 2011, de cand a devenit vocea feminina a Remakers.
Laura aplica in trupa cunostintele din facultate. Fiind sociabila si extrovertita trupei, ea cumuleaza si functiile de relatii cu publicul si comunicare, raspunzând la emailuri si telefoane rapid, transparent si jovial.
Cu un exces de empatie, prinde rapid drag de oameni si se da peste cap pentru ca reprezentatiile trupei sa fie impecabile si memorabile.

Razvan - voce, chitara acustica - are o personalitate puternica si o voce pe masura. Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o inca din copilarie si explorand o diversitate de genuri, a ajuns la concluzia ca iubeste muzica buna de pe pamant. Credem ca detine o putere magica, asa ne explicam faptul ca pe langa Remakers isi gestioneaza propria afacere si dirijeaza un cor pe 4 voci egale format din 40 de barbati. Mai e si solist al Teatrului Municipal din Baia Mare, sectia revista, fapt ce a adus trupei o colaborare frumoasa, intitulata "Love Story la Revista" (2018). Pana la Remakers, Razvan a avut parte de numeroase colaborari muzicale, si a participat cu succes la Vocea Romaniei (S2) fiind in echipa lui Marius Moga si apoi a Loredanei. Razvan e omul care iti insufla buna dispozitie atat pe scena cat si in afara ei, te face sa razi pana nu mai poti, dar in acelasi timp apreciaza locurile ce inspira liniste si pace, plimbarile lungi cu motorul si timpul petrecut alaturi de familie.

Sergiu - chitara - posedat de o pasiune creativa fara limite, Sergiu e un spirit liber, autodidact convins, ambitios si perseverent, incat tot ce stie azi, a invatat singur.
Inceputurile lui muzicale l-au pus in contexte foarte indragite in lumea undergroundului clujean, in trupele Stereofeelings, Will Doo, Subatomic Zoo.
Si avand in vedere debitul lui de creatie, suntem convinsi ca nu mai dureaza mult pana ne surprinde iar cu ceva.

Daca v-am facut curiosi, aici gasiti cateva exemplare concrete din portofoliul lui:
[Soundcloud 1]
[Soundcloud 2]
[Audiojungle]
[Audiojungle Soundfun]
[Youtube]

Edi - clape - Dintre toti, Edi a fost cel mai hotarat cand vine vorba de muzica. De la 6 ani a fost inscris la Scoala de Muzica "Sigismund Toduta" din Deva si de atunci nu s-a mai lasat. Printr-a IX-a a fondat formatia rock "Slide" din orasul natal, iar dupa ce a fost admis la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj, a continuat sa fie si rocker, cantand alaturi de nume cu renume din industria muzicala. Din 2002, s-a desprins de viata de trupa si a inregistrata in studio pana in 2009, cand a acceptat invitatia lui Sandy Deac de a se alatura proiectului muzical Speak Floyd. In 2010, a inceput colaborarea si cu formatia de country rock "Desperado". Pe langa cantat, Edi isi gaseste timp si energie si pentru plimbari cu motocicleta ori pentru a crea in studio sound design pentru filme si reclame.

Arcadiu - bas - e basist din copilarie, cand concura si castiga in numele clubului careian "Castelanii" mai toate competitiile la care participa. Si-a rafinat tehnica si stilul cu fiecare proiect muzical in care s-a implicat, iar in 2010 a simtit ca e vremea sa insufleteasca propria trupa, Remarkers. E genul de artist cu geniu tehnic, format de facultatea de Arhitectura si Proiectare si util in rezolvarea provocarilor in amenajarea echipamentelor tehnice si muzicale ale trupei in cele mai surprinzatoare configuratii, ca un adevarat Tetris Jedi. Dar spre bucuria noastra, in 2010, impreuna cu tobosarul Cristi Botan, a adunat in jurul lui oamenii dornici sa “puna pe picioare” trupa Remakers.

Cristi - tobe - preocupat initial de stiintele exacte, Cristi e sedus de eufonia Clujului si convertit la muzica. Si pentru ca unui tobosar ii sta bine cu numaratu', Cristi e expertul nostru cand vine vorba de calcule si alte actiuni ce implica maxima seriozitate. Pana cand l-a intalnit pe arcadiu si-au pus la cale Remakers, a cantat cu Grimus, Big Band Gaio, Junetrip, Mojo Barrel. Cu Cristi poti sa porti o discutie despre (aproape) orice, sa il intalnesti unde se asculta muzica live, si, cat e TIFF-ul in oras, il gasesti acolo non-stop.

Pentru mai multe informatii sau pentru booking evenimente private
ne puteti contacta la
telefon: 0744.533.886

email: theremakersband@gmail.com